Stephen Dixen

Kran & specialtransport

Vi er en vogmandsforretning, som har mere end 35 års erfaring med maskintransport, bådetransport samt kranarbejde. Vi råder over 4 trækkere (kranbiler) med mobilkraner, samt trailere der sikrer at vi kan udføre alle transportopgaver, lige fra almindelig transport af maskiner og både, til specialtransport af store emner, der kræver specielle lave trailere, eller trailere der kan forlænges. Vi udfører også specialtransporter til og fra udlandet, hovedsageligt Nordtyskland og Skandinavien.

Vores mobilkraner opfylder en lang række krav, både når det gælder løfteevne og rækkevidde. Vi kan således med vores største 130 TM kran, effektivt løfte mere end 20t, ligesom vi med vores hydraliske jib kan række op til 37 meter vandret og op til 41 meter i højden.

Vi udfører alle opgaver indenfor nedtagning, transport og opsætning af maskiner, siloer, huse og tekniske installationer.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde

Med vores mangeårige erfaring med kranarbejde, kan vi udføre næsten alle typer af opgaver, lige fra simple løft, til mere teknisk krævende løfteopgaver.
Læs mere under kranarbejde

Stephen Dixen både optager og søsætter både i rigtigt mange havne i Danmark, men også når det gælder transport af både udfører vi en lang række opgaver.
Læs mere om bådtransport